Povelikonočno srečanje: »Skupaj za boljšo domovino«

Sreda po veliki noči bo čas, da se srečamo – v živo!

domovin-2

V Zavodu iskreni.net skrbimo za ustvarjanje dveh spletnih portalov. Pred trinajstimi leti in pol smo začeli z družinskim portalom iskreni.net. Pred letom dni in pol pa se mu je pridružil družbeni portal domovina.je.

 

Oba portala ne bi bila mogoča brez donatorjev. Donacijsko akcijo za podporo obema portaloma običajno izvedemo v mesecu maju.

Lanska donacijska akcija nas je v nečem pozitivno presenetila: čeprav je bila možnost podpreti samo en ali samo drug portal, je velika večina donatorjev podprla oba medija oziroma svojo donacijo razdelila na pol, za oba medija.

To je bila za nas svojevrstna potrditev, da si naši bralci želite tako družinskega kot družbenega portala.

Srečanje donatorjev in ustvarjalcev

Povelikonočno srečanje, ki so ga zasnovali v uredništvu Domovine, je resda v prvi vrsti namenjeno nekaterim aktualnim družbenim temam in pa predstavitvi mlade ožje ekipe Domovine.

A vsi vemo, da sta prihodnost družine in domovine tesno povezani. Zato ste na srečanje vabljeni tudi vsi naši donatorji in donatorke, ki bolj pogosto zahajate na iskreni.net.

Dobimo se v sredo, 19. aprila 2017, ob 18h v Antonovem domu na Viču.

Za srečanje je potrebno rezervirati vstopnico, kar lahko storite TUKAJ. Povabljeni pa ste, da se sabo pripeljete še enega prijatelja, sodelavca, znanca ...

O čem bo tekla beseda?

baner-domovina-event

V prvem delu dogodka (približno eno uro) bomo gostili dva ugledna gosta:

  • nekdanjega predsednika ustavnega sodišča mag. Miroslava Mozetiča, ki bo spregovoril o trikotniku pravo-mediji-občinstvo v luči odmevnih odločitev ustavnega sodišča
  • in predsednika Združenja novinarjev in publicistov Tina Mamića, ki bo predstavil svoj pogled na iskanje resnice v medijih

Ob gostih pa bosta o internetu kot priložnosti in o (zlo)rabi t.i. »fake news« in »post truth« poročanja spregovorila še direktor Zavoda iskreni.net Igor Vovk ter urednik Domovine Rok Čakš.

V drugem delu pa bo priložnost za neformalno druženje ob kapljici dobrega vina in prigrizku.

Vabljeni torej, da kliknete na to povezavo in izpolnite obrazec ter si s tem rezervirate vstopnico za naše srečanje!

4.2
5 glasov
 
Za komentiranje se prijavite.