Bodite Miklavž tudi vi: donirajte za naše programe vsaj 10 EUR mesečno!

Prav na Miklavžev dan začenjamo našo decembrsko donacijsko akcijo. V njej želimo zbrati 20.000 EUR za podporo programov Zavoda iskreni.net v letu 2017.

podpiram

Zakaj donacijska akcija vsak december?

Na Zavodu iskreni.net se nam včasih zdi, da se že ponavljamo, vendarle ne moremo zapisati drugače: donacijsko akcijo imamo zato, da lahko delujemo. Brez donacij preživetje organizacije ne bi bilo mogoče.

Včasih kdo pripomni, da so naši programi dragi. A ni tako. Trudimo se, da so lahko kotizacije za programe čim nižje. Ko plačamo svoje državi, pokrijemo stroške izvedbe programa ter izvajalcem namenimo pogosto skromno plačilo (ob tem da so ponekod izvajalci prostovoljci), dejansko ne ostane nič več. Ali pa celo zmanjka.

Brez sredstev, zbranih v decembrski donacijski akciji zato ne bi mogli pokriti vseh stroškov programov, še manj pa programe nadgrajevati in izpopolnjevati.

Vaša pomoč omogoča, da so programi cenovno dostopni in se jih lahko udeleži čim več ljudi. Tistim, ki so v socialni stiski, pa omogočamo podporo iz našega socialnega sklada.

DDA16 3

Geslo 2017: Za iskrene in trdne odnose

Letošnje geslo Za iskrene in trdne odnose zaobjema namen vseh naših programov, za katere zbiramo podporo: E-priprava na zakon, FertilityCare, Seminar sočutnega starševstva, Programi za mame in hčere, Skupina za očete, Zazrita si v oči, Teologija telesa za mlade.

Več ljudi bo slišalo sporočilo o lepoti ženskosti in moškosti, starševstva, družine … več družin bo iskrenejših in trdnejših.

Nekatere udeležence programov smo vprašali o tem, kako so ti vplivali na njihova življenja. Njihove odzive boste lahko spremljali preko video posnetkov, ki jih bomo objavljali decembra na našem portalu. Prvi video si boste lahko ogledali v kratkem.

10 EUR na mesec za Zavod iskreni.net?

Večji (redni) donatorji namenijo delovanju Zavoda iskreni.net vsaj 10 EUR mesečno (120 EUR letno).

V decembrski donacijski akciji tudi vas spodbujamo, da se odločite darovati za programe iskreni.net 10 EUR mesečno. Če nam že donirate, pa se priporočamo, da nam ostanete zvesti še naprej.

Lahko pa seveda darujete tudi manjši znesek po vaših zmožnostih.

DDA16 1

Pozornost za donatorje 120+

Vsem, ki nas podprete, smo hvaležni, saj nam vsak dar veliko pomeni. Zato vsako letu tudi mi pripravimo za vas poseben dar:

Vsem donatorjem, ki nas boste letno podprli z vsaj 120 EUR ali več, bomo v zahvalo:

  • uredili/podaljšali dostop do našega portala iskreniPLUS (adventna akcija, postna akcija, videi),
  • podarili simpatičen magnetek in
  • 4 x letno poslali glasilo Iskrenko.

Vsem donatorjem, ki nas boste podprli z vsaj 30 EUR, pa bomo v zahvalo:

  • uredili/podaljšali dostop do našega portala iskreniPLUS (adventna akcija, postna akcija, videi),
  • podarili simpatičen magnetek.

Svojo donacijo lahko nakažete v enkratnem obroku ali razdelite na mesečne obroke – tudi s pomočjo trajnika.

doniraj-sedaj-iskreni

 

Iskrena hvala za vaš dar!

Urška Pregl, vodja zbiranja donacij
Petra Lukan, vodja programov

4.7
12 glasov
 
Za komentiranje se prijavite.