»Osredotočila sva se na tisto, kar je pomembno«

Mirjam in Robert sta se udeležila priprave na zakon pri iskreni.net: e-priprave. Oglejte si, kaj ju je nagovorilo in prisluhnite pričevanju tudi drugih parov.

par-pricevanje-donacijska

Decembrska donacijska akcija, v kateri zbiramo donacije za programe v letu 2017, nosi naslov Za iskrene in trdne odnose.

Nekaj parov, ki so se udeležili naših programov smo povabili, da spregovorijo o tem, kako jim je udeležba na naših izobraževanjih, svetovanjih, vikendih ... pomagala graditi bolj iskrene in trdne odnose.

Oglejte si prvega od štirih videov!

Mirjam in Robert v videu spregovorita, kako sta se v okviru e-priprave na zakon lahko osredotočila na to, kar jima je najbolj pomembno – na odnos. In da sta lahko videla, kje so njune skupne vrednote.

V e-priprave na zakon parom pomagamo, da se v procesu priprave temeljito pogovorijo o vsebinah, ki so pomembne na zakon. O spolnosti, o duhovnosti, o vsakodnevni zakonski rutini ... Hkrati pa jim zakonski pari in duhovni spremljevalci s svojimi pričevanji in znanjem pomagajo te vsebine še globlje razumeti.

Marta in Aljaž v videu spregovorita o tem, kako jima je pomembno, da jima FertilityCare omogoča, da v spolnosti med njjiju ni postavljeno nič, kar bi ju oddaljevalo drug od drugega. FertilityCare ju spodbuja k več pogovora in jima pomaga odkrivati tudi druge dimenzije spolnosti, kot je samo telesna združitev.

FertilityCare je program, ki pare tenkočutno uči o različnih razsežnostih spolnosti. Ne samo o plodnosti, ampak tudi o tem, kako spolnost bistveno vpliva na odnos (in obratno).

Mojca in Tino poudarita, kako jima je bil vikend Zazrita si v oči dragocen. Vzela sta si lahko čas sama zase, obenem pa od drugih slišala mnogo spodbud. Vikend Zazrita si v oči jima je bil dragocena dopolnitev duhovnih vaj in sodelovanja v zakonski skupini.

Vikend Zazrita si v oči smo na iskreni.net oblikovali z namenom, da zakoncem omogočimo nepozabno doživetje: da s prepletom pričevanj zakoncev, duhovnostjo in romantiko znova prižgemo oziroma okrepimo iskrice v očeh zakoncev. 

 

4.8
28 glasov
 
Za komentiranje se prijavite.