Z donacijo iskreni.net podprete tudi socialni sklad

V decembrski donacijski akciji zbiramo donacije za izvajanje naših izobraževalnih programov. 10% donacij namenimo v socialni sklad. Kaj je to?

socialni sklad

Na Zavodu iskreni.net se zavedamo, da je mnogo posameznikov, parov in družin v socialni stiski. Ker si želimo, da bi si vsi lahko privoščili kvalitetne izobraževalne programe in tako naredili korak naprej pri svoji osebni rasti, smo pred leti ustanovili socialni sklad.

Iz sklada sofinanciramo udeležbo na programih tistim, ki živijo v težjih finančnih razmerah. Običajno krijemo določen odstotek cene programa, v nekaterih izrednih primerih pa krijemo tudi celotno ceno programa.

In kje dobimo sredstva za sklad?

Sredstva za sklad namenjamo iz decembrske donacijske akcije, in sicer 10 % od vseh zbranih sredstev. V letu 2016 smo lahko ugodili vsem prošnjam, kar nam je omogočila lanska donacijska akcija, ko smo dosegli zastavljeni cilj.

Izkušnja udeleženca

Prisluhnite izkušnji udeleženca skupine za očete, ki se je programa lahko udeležil prav zaradi podpore naših donatorjev prek socialnega sklada.

Donirajte v socialni sklad

Vsaka vaša donacija v decembrski donacijski akciji je tudi podpora socialnemu skladu, lahko pa vaš dar namenite samo za socialni sklad. Veseli bomo, če bomo lahko skupaj pomagali drugim, da se udeležijo programov Zavoda iskreni.net.

Podatki za donacijo v socialni sklad:

Zavod iskreni.net, Stožice 56, 1000 Ljubljana
Številka TRR: SI56 2900 0005 1138 645

Namen: donacija za socialni sklad

Sklicna številka: SI 00 2014-2201

Iskrena hvala v imenu udeležencev programov, ki so sredstva prejeli iz socialnega sklada!

doniraj-sedaj-iskreni

5.0
3 glasovi
 
Za komentiranje se prijavite.