Presegli smo zastavljeni cilj - zbrali več kot 22.000 EUR. Hvala!

Včeraj, 6. januarja, na praznik svetih treh kraljev, ki je povezan tudi z darovanjem, smo uspešno zaključili decembrsko donacijsko akcijo.

roka v roki

V njej smo zbirali donacije za izvajanje naših programov v letu 2017. Števec donacij je včeraj, ko smo uradno zaključili  akcijo, dosegel številko 22.109 EUR. V njem so tako sredstva, ki ste jih nakazali, in zaveze, ki ste jih sprejeli (recimo, da boste prek trajnika vsak mesec nakazovali 10 EUR).

Glede na izkušnje preteklih let nakazila prihajajo tudi še nekaj dni po zaključku akcije, tako da verjemamo, da se bo ta številka še povečala.

stevec donacijska

Vsem, ki ste prispevali v decembrski donacijski akciji, se zahvaljujemo! Zaradi vas bomo lahko v letu 2017 gradili še bolj trdne in iskrene odnose!

Veseli nas tudi rast števila donatorjev

Veseli nas, da ne doživljamo samo rasti števila udeležencev programov, ampak tudi rast števila donatorjev. Letos je naše programe podprlo več kot 340 donatorjev!

Še posebej pa nas veseli, da vas čedalje več Zavod iskreni.net podpira z rednimi mesečnimi donacijami (preko trajnika, kreditne kartice ali pa nakazujete sami). Prav te zveste donacije nam omogočajo temeljno stabilnost.

Ob tem čutimo veliko hvaležnost, pa tudi obveznost – da se vedno znova trudimo, odgovarjamo na potrebe in pomagamo družinam pri njihovi rasti.

Z donacijami bomo seveda skrbno ravnali in jih s programi oplemenitili. Upamo, da se bomo lahko z večino, ki ste donirali v decembrski akciji, srečali tudi v živo med letom – na programih, na Festivalu družin, v naši pisarni in trgovini … Pocukajte nas za rokav, da poklepetamo!

Socialni sklad

V socialni sklad, prek katerega bomo pomagali tistim, ki si želijo na programe, pa si jih težko privoščijo, bomo v letu 2017 namenili desetino zbranega zneska (2332 EUR). Več informacij o socialnem skladu dobite tukaj.

magnetek dda

Zahvala za donatorje

Vsi, ki ste donirali 30 EUR ali več, ne pozabite, da imate celo leto dostop do vsebin iskreniPLUS. (V primeru težav pri prijavi nam pišite na info@iskreni.net ali nas pokličite na 0590 20 000). V kratkem vam bomo poslali tudi darilo letošnje akcije –  magnetek za na hladilnik.

Še enkrat iskrena hvala vsem in vse dobro v letu 2017!

petra-urska

Petra Lukan, vodja programov in Urška Pregl, vodja zbiranja donacij

 

4.7
13 glasov
 
Za komentiranje se prijavite.