Širimo ekipo voditeljev teologije telesa za mlade

Preko delavnic in predavanj teologije telesa za mlade smo v Zavodu iskreni.net od leta 2012 spregovorili okoli 3.700 mladim. A še veliko več mladih v Sloveniji se s sporočilom teologije telesa še ni srečalo, zato so potrebe velike.

info srecanje ttm naslovna

Večino programov teologije telesa za mlade sta izvedla naša voditelja Tomaž in Polonca Sokol, ki sta to delo prepoznala kot svoje življenjsko poslanstvo. (Takole sta o tem spregovorila leta 2012, ko sta začela z izvajanji teologije telesa za mlade.)

Občasno so jima na pomoč priskočili tudi drugi pari. A smo pogrešali bolj temeljito formacijo za voditelje. Zato smo se odločili, da v letu 2017 pripravimo formacijo za nove pare, ki čutijo klic prenesti sporočilo teologije telesa mladim v današnjem svetu.

Zakonci za mlade

Danes smo se zbrali na informativnem srečanju, ki se ga je udeležilo 5 parov (od para tik pred poroko do para, ki je poročen že skoraj 15 let). Vsi pari so že prej čutili klic narediti nekaj na tem področju, danes pa so dobili vse potrebne informacije o poteku usposabljanja in načinu delovanja v programih Zavoda iskreni.net. Upamo, da se bodo v čim večjem številu odločili tudi za vstop v usposabljanje!

Po začetni formaciji, seminarski nalogi oziroma pripravi poskusnega nastopa in hospitacijah, ki bodo potekale v pomladnem programskem ciklusu, bodo pari jeseni že začeli z izvajanjem delavnic ob podpori supervizije. Tako se nadejamo, da bomo v letu 2018 vstopili z nekaj novimi voditeljskimi pari, ki bodo lahko samostojno izvajali predavanja in delavnice Teologije telesa za mlade.

V Zavodu iskreni.net omogočamo okolje, da lahko zakonski pari pričujejo, izobražujejo, oznanjajo o lepoti zakonske ljubezni, spolnosti in starševstva. Zato bo posebnost naših programov TT za mlade v tem, da bodo voditelji zakonci, ki bodo delavnice vodili izključno v paru.

info srecanje ttm 1

info srecanje ttm 2

3.9
17 glasov
 
Za komentiranje se prijavite.