Skupaj za družino in domovino: pomagajte, da bomo lahko brali iskreni.net še naprej

Naši redni bralci najbrž že dobro veste, da vsako leto v maju in juniju pripravljamo pomladno donacijsko akcijo, s katero zbiramo sredstva za delovanje iskreni.net in domovina.je.

druzina slovenija

Letošnja donacijska akcija nosi naslov »Skupaj za družino in domovino«, saj sta to osrednji področji portalov iskreni.net in domovina.je.

Hkrati pa smo prepričani, da sta družina in domovina temelj človekove istovetnosti, ki si zaslužita še posebno pozornost in skrb.

Cilj: 25.000 + 25.000

Z akcijo želimo zbrati 25.000 EUR za vsak portal, kar bi nam omogočilo nadaljnje delovanje v sedanjem obsegu, nekaj sredstev pa bi ob tem lahko namenili tudi za njun razvoj.

O višini zbranih sredstev vas bomo sproti obveščali s pomočjo donacijskih metrov na obeh portalih.

Svojo donacijo lahko po svojih željah razdelite med oba portala, lahko pa jo namenite tudi samo enemu. Če boste odločitev prepustili nam, bomo razdelili donacijo na pol.

doniraj-sedaj-iskreni

Posebno vabilo: 120+

Osrednji finančni steber našega delovanja predstavljaj donatorji, ki nam redno namenjano vsaj 10 EUR mesečno / 120 EUR letno. Zvestoba šteje!

Vabimo vse nove donatorje v klub 120+. Poleg darila (glej spodaj) in rednega dostopa do vsebin iskreniPLUS vam bomo 4x letno poslali še naše donatorsko glasilo Iskrenko, da bi tako ostali med seboj še tesneje povezani.

Screen Shot iskreniScreen Shot domovina

Vabilo: 30 + in 60+

Tako kot v preteklih akcijah bomo tudi tokrat vsakemu donatorju, ki nas bo v tej akciji podprl z vsaj 30 EUR, omogočili prost dostop do vsebin iskreniPlus.

Tisitim, ki nas boste podprli z vsaj 60 EUR, bomo v zahvalo poleg dostopa do vsebin iskreniPlus podarili tudi darilo.

Prav vsakogar, ki se bo udeležil Festivala družin in nas bo do takrat podprl z vsaj 30 evri, pa bomo na festivalu nagradili z brezplačno kavico. Častimo!

Mini banner Pda

Z oglasi, ki smo jih v zadnjih mesecih uvedli za pokrivanje proračuna, zmoremo pokriti le del rednih mesečnih stroškov vzdrževanja.

Vlaganje v vsebine in razvoj pa je prav v celoti odvisno od vas, naših bralcev – tistih, ki se odločite, da nas boste podprli z donacijo.

Upamo, da boste v portalih iskreni.net in domovina.je prepoznali projekt, vreden podpore. Obenem vas spodbujamo tudi, da nas predstavite tudi svojim prijateljem in znancem, za katere menite, da bi jih vsebine, o katerih pišemo, utegnile zanimati.

Hvala za vašo podporo!

Ekipa iskreni.net

doniraj-sedaj-iskreni 

5.0
10 glasov
 
Za komentiranje se prijavite.