Veselimo se novosti!

Na iskreni.net v teh poletnih tednih nismo bili samo počitniško razpoloženi. Veliko energije in časa smo vložili v to, da smo za vas pripravili svežo in simpatično spletno stran naših programov. Znani pa so tudi že termini programov za jesen 2017.

programi 17-18 0

Prvi program, ki smo ga oblikovali na iskreni.net, je bil E-priprava na zakon. Od takrat mineva že 13 let. Dolga doba, vendar lahko rečemo, da v tem času nismo počivali. Poslušali smo, razmišljali in – se odzivali. Tako so se postopno rojevali novi programi, ki odgovarjajo na potrebe mladih, staršev in zakoncev različnih »stažev«.

programi 17-18 1

Nova spletna stran - brskanje po programih bo sedaj lažje in prijetnejše …

Rastemo – zato, da bi lahko rasli tudi vi!

Z našimi programi želimo čim bolj celostno odgovarjati na potrebe po rasti v odnosih – od začetka skupne poti, od rojstva skozi najstniška leta, skozi vzpone in padce zakonskega življenja. Naše vodilo je, da skušamo čim bolj slediti izzivom, s katerimi se danes srečujete zakonci.

Ob tem ni vedno lahko – odkrivati prave poti, ves čas ostati v dovoljšni kondiciji za stalno napredovanje, se soočati s svojimi omejitvami … Pa vendarle lahko rečemo, da smo veseli in ponosni, ker vidimo, da gremo s programi v pravo smer. Največjo potrditev nam dajete prav udeleženci, ko nas svojimi spodbudami in pohvalami še naprej navdihujete.   

Vabljeni na prenovljeno spletno stran!

Nova spletna stran naših programov odraža prav to – da imamo pri naših programih veliko izkušenj in jasno vizijo. In da želimo odgovarjati na resnične trenutke in izzive, s katerimi se srečujete.

Želeli smo si, da bi bile strani programov iskreni.net čim bolj pregledne in sodobne. Da bi bilo iskanje lažje, informacije pa takoj pri roki. In upamo, da nam je to uspelo! J

Pokukajte tukaj: iskreni.net/programi

(Stran bomo v naslednjih tednih še dopolnjevali, tako da bodo vsi programi še bolj zaživeli tudi na spletu.)

programi 17-18 2

Pridemo tudi do vas!

Vas mika udeležba na programu? Pa se vam zdi predaleč? Ali poznate še nekaj ljudi, ki bi jih program zanimal? Kontaktirajte nas – nekatere programe namreč lahko izvedemo tudi v vašem kraju. Na primer Teologijo telesa za mlade in Čudovito princeso; po dogovoru pa tudi kako drugo predavanje. Za vse informacije nas kontaktirajte na info@iskreni.net.

Vas pa prosimo …

... da o naših programih poveste še komu. Prijateljem, duhovnikom, svojim odraslim/odraščajočim otrokom … Veseli bomo vašega priporočila!

4.7
15 glasov
 
Za komentiranje se prijavite.